Zor Bilmeceler ve Cevapları YENİ!

Zor Bilmeceler ve Cevapları YENİ!

Zor bilmeceler 2019, en zor bilmeceler, yeni bilmeceler.

1- Bir limuzin sürücüsü, tek yönlü bir caddede yanlış yöne gidiyor. Yol boyunca dört polis memurunu geçiyor, ama hiçbiri onu durdurmuyor. Biri gülümsedi ve el salladı. Polis neden onu durdurmadı?
cevap: limuzin sürücüsü yaya olarak gidiyor.

2- Beni toplayabilirsin, beni atabilirsin, beni çevirebilirsin, beni döndürebilirsin, ve dünyanın her yerinden insanlar benim farklı versiyonlarım var. Ben neyim?
cevap: jeton, demir para.

3- Beni dünyada, Merkür, Mars, Satürn ve Jüpiter'de bulabilirsin, ama Venüs ve Neptün'de değilsin. Ben neyim?
cevap: R harfi.

4- Karanlık bir odaya taşındım ve ateşe verildim. Ağladım ve sonra kafam kesildi. Ben neyim?
cevap: Mum

5- Kahvaltıda iki şeyi asla yiyemezsin?
cevap: Öğle yemeği ve akşam yemeği.

6- Bir doktor ve bir erkek balık avlıyordu. Çocuk doktorun oğluydu, ama doktor çocuğun babası değildi. Doktor kimdi?
cevap: Onun annesi.

7- Altı çocuk ve iki köpek bir şemsiyenin altında değilse, bunların hiçbiri niçin ıslanmadı?
cevap: Çünkü yağmur yağmadı.

8- Hz. Musa, gemiye kaç çift hayvan getirdi?
cevap: Hz. Musa değil Hz. Nuh

9- Size ait olan ancak başkaları tarafından daha fazla kullanılan nedir?
cevap: Adınız.

Hiç yorum yok